Termeni și condiții

Termeni și condiții de utilizare

Accesarea și utilizarea magazinului online www.levisez.ro presupune acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru o experiență optimă de cumpărare, vă recomandăm să citiți cu atenție această secțiune.

Magazinul online www.levisez.ro este administrat de S.C. Levisez Atelier S.R.L., cu sediul social în Iași, str. Ciurchi, nr. 105b, bl. F5, ap. 2, având codul de înregistrare fiscală RO40153305, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J22/3067/2018.

S.C. Levisez Atelier S.R.L. actualizează frecvent magazinul online www.levisez.ro, prin urmare se angajează să mențină la zi și să prezinte în mod corect informațiile despre produsele pe care le comercializează, condițiile generale de utilizare a site-ului, condițiile și termenii de livrare și de retur, precum și a campaniilor promoționale pe care le derulează. Cu toate acestea, pot apărea neconformități cauzate de introducerea manuală a datelor pe site (fotografii, titluri, descrieri, prețuri etc.), situații în care ne angajăm să corectăm orice eroare în cel mai scurt timp posibil. Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile afișate pe site fără preaviz. Promoțiile și ofertele prezentate pe site sunt valabile în limita stocului disponibil.

1. Informații despre produse

Toate produsele afișate pe website-ul www.levisez.ro sunt însoțite de o scurtă descriere a articolelor, compoziția acestora și instrucțiuni de îngrijire. Fotografiile produselor au caracter informativ, prin urmare culoarea, aspectul sau unele caracteristici ale acestora pot diferi în realitate.

2. Definiții

Utilizator: persoană care accesează magazinul online www.levisez.ro, în scopuri private sau profesionale.

Vânzător: S.C. Levisez Atelier S.R.L., cu sediul social în Iași, str. Ciurchi, nr. 105b, bl. F5, ap. 2, având codul de înregistrare fiscală RO40153305, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J22/3067/2018.

Cumpărător/Client: utilizator care se înscrie pe site prin crearea unui cont de client și care finalizeză o comandă pe www.levisez.ro.

Comandă: document electronic, cu valoare de contract, între S.C. Levisez Atelier S.R.L. și Cumpărător/Client.

Contract: angajament prin care Cumpărătorul/Clientul achită comanda prin metodele de plată afișate pe site, iar S.C. Levisez Atelier S.R.L. livrează Cumpărătorului/Clientului produsele solicitate.

Termeni si condiții: înțelegere contractuală între Vânzator și Client, în conformitate cu Termenii și Conditiile din această secțiune. Clientul acceptă termenii în care este încheiat contractul la momentul transmiterii comenzii, comandă ce generează efecte juridice de la momentul finalizării contractului de achiziție. Clientul se obligă să ia cunoștință de prezentele condiții, pe care se consideră că le-a acceptat în momentul transmiterii comenzii către Vânzător. Renunțarea la contract se poate face în conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanță.

3. Comanda prin intermediul site-ului www.levisez.ro

Pentru a putea lansa o comandă pe www.levisez.ro nu este necesară crearea unui cont de client.

Comenzile finalizate presupun un angajament acceptat de ambele părți, prin care Cumpărătorul/Clientul achită comanda prin metodele de plată afișate pe site, iar S.C. Levisez Atelier S.R.L. livrează Cumpărătorului/Clientului produsele solicitate.

În cazul plasării a două sau mai multe articole în aceeași comandă, dacă un articol nu se mai află în stoc, Vânzătorul îl va informa pe Cumpărător despre lipsa articolului prin e-mail sau prin telefon. În cazul în care comanda inițială a beneficiat de transport gratuit și Cumpărătorul dorește să păstreze restul produselor, comanda revizuită va beneficia, în continuare, de transport gratuit.

Coșul de cumpărături abandonat sau comenzile nefinalizate nu au valoare de contract și nu generează nicio obligație pentru Cumpărător.

4. Obiectul contractului

Obiectul contractului îl constituie produsul/produsele cu privire la care cumpărătorul și-a exprimat opțiunea de a le achiziționa, prin generarea unei comenzi pe www.levisez.ro, confirmată de către un reprezentant al companiei noastre.

5. Preț

Prețul produselor sunt afișate pe www.levisez.ro. Acestea pot fi modificat în orice moment, fără preaviz. Excepție fac doar comenzile care au fost deja lansate. Modificările prețurilor nu se aplică retroactiv. Atunci când este cazul și dacă este posibil, S.C. Levisez Atelier S.R.L. informează cumpărătorul despre modificările prețurilor din magazinul online datorate unor erori tehnice. În aceste cazuri, S.C. Levisez Atelier S.R.L. va transmite cumpărătorilor prețul corect.

Prețurile includ TVA, dar nu includ costurile de livrare.

6. Modalitate de livrare

S.C. Levisez Atelier S.R.L. își va îndeplini obligațiile contractuale în termen de maximum 7 zile de la data confirmării comenzii. În cazul în care produsul nu mai este disponibil, S.C. Levisez Atelier S.R.L. îl va informa pe client despre lipsa stocului. Produsele sunt expediate cu livrare standard prin Fan Courier.

7. Politica de retur – produse care nu pot fi returnate.

Acceptarea returului presupune ca produsele să fie în aceeași stare în care au fost livrate (să nu fie deteriorate, să nu prezinte semne de purtare, sa aibă toate etichetele intacte). Datorită naturii delicate a produselor comercializate, ne rezervam dreptul să refuzam orice produs returnat care nu poate fi revândut, întrucat poate pune în pericol sănătatea cumpărătorilor.

Vă recomandăm să probați produsele fără îndepărtarea etichetei detașabile. Returul produselor fără eticheta de compoziție nu poate fi acceptat. Produsele marcate în formularul de retur trebuie predate integral curierului. Daca în coletul de retur se află produse diferite față de cele din formularul completat, după verificarea pachetului de către curier, preluarea va fi refuzată.

8. Modalitate de plată

Prețul și modalitatea de plată sunt menționate în pagina de comandă. S.C. Levisez Atelier S.R.L. emite factura pentru produsele din comandă, iar cumpărătorul furnizează toate informațiile necesare emiterii facturii conform legislației în vigoare.

Modalități de plată:

 • plată online cu cardul bancar, prin Stripe;
 • plată în numerar, la livrare (ramburs).

9. Modalitate și costuri de expediere

 • Tariful de livrare variază în funcție de cantitate și de greutatea coletului pentru comenzile cu valoare mai mică de 249 lei.
 • Comenzile cu valoare mai mare de 249 lei beneficiază de TRANSPORT GRATUIT prin Fan Courier.
 • Termenul de livrare este de 2-7 zile lucrătoare din momentul expedierii coletului.
 • Livrarea coletelor sâmbăta este posibilă dar nu poate fi garantată.
 • Livrare se face în sistem door-to-door (coletul este livrat la ușă)/
 • Coletul dvs. este depozitat în vederea livrării timp de maximum 5 zile de către compania de curierat. În cazul în care nu ridicați coletul în acest interval, acesta va fi returnat către S.C. Levisez Atelier S.R.L.

Ca măsură restrictivă pentru clienții care nu ridică comenzile, ne rezervăm dreptul de a nu mai onora alte comenzi fără efectuarea plății în avans.

10. Confidențialitatea și securitatea datelor personale

Datele dumneavoastră personale sunt confidențiale. S.C. Levisez Atelier S.R.L. se angajează să respecte cu strictețe confidențialitatea datelor dumneavoastră. Datele solicitate pe site-ul nostru sunt: numele, prenumele, numărul de telefon, adresa (domiciliu/reședința), email, data nașterii. Prin completarea formularului de înscriere de pe site, declarați că sunteți de acord ca numele și datele dvs. personale să intre în baza de date a vânzătorului, care își rezervă dreptul de a prelucra, publica, utiliza în scopuri de marketing și publicitate informațiile mai sus menționate.

a) Datele prelucrate

Societatea noastră prelucrează următoarele date cu caracter personal:

 • numele și prenumele
 • telefon/fax/e-mail
 • adresa sau reședința

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operatorul comercial și pot fi comunicate următorilor destinatari numai cu acordul clientului:

 • Autoritățile publice cărora li se comunică date în cadrul unei anchete nu vor fi considerate destinatari. În consecință, nu va fi necesar consimțământul persoanei vizate (de ex.: datele personale solicitate de instanțele de judecată, procurori, organe de urmărire penală, dacă sunt necesare desfășurării unei anchete).

Prelucrarea datelor cu caracter special prevăzute la art. 7 alin. 2 lit. a) din Legea nr. 677/2001, respectiv a prelucrării codului numeric personal sau a altor date cu caracter personal având funcţie de identificare de aplicabilitate generală, sunt strict limitate la cazurile prevăzute de lege. Prelucrările de date cu caracter personal se efectuează numai dacă persoana vizată şi-a dat consimţământul, în mod expres şi neechivoc, pentru acea prelucrare.

b) Consimţământul nu este necesar în următoarele cazuri:

 • când prelucrarea este necesară în vederea executării unui contract sau antecontract la care persoana vizată este parte ori în vederea luării unor măsuri, la cererea acesteia, înaintea încheierii unui contract sau antecontract;
 • când prelucrarea este necesară în vederea protejării vieţii, integrităţii fizice sau sănătăţii persoanei vizate ori a unei alte persoane ameninţate;
 • când prelucrarea este necesară în vederea îndeplinirii unei obligaţii legale a operatorului;
 • când prelucrarea este necesară în vederea aducerii la îndeplinire a unor măsuri de interes public sau care vizează exercitarea prerogativelor de autoritate publică cu care este investit operatorul sau terţul căruia îi sunt dezvăluite datele;
 • când prelucrarea este necesară în vederea realizării unui interes legitim al operatorului sau terţului căruia îi sunt dezvăluite datele cu condiţia ca acest interes să nu prejudicieze interesul sau drepturile şi libertăţile fundamentale ale persoanei vizate;
 • când prelucrarea priveşte datele obţinute din documente accesibile publicului, conform legii
 • când prelucrarea este făcută exclusiv în scopuri statistice, de cercetare istorică sau ştiinţifică, iar datele rămân anonime pe toată durata prelucrării.
c) Dreptul de intervenţie asupra datelor

Orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la S.C. Levisez S.R.L., la cerere şi în mod gratuit:

 1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea completă a datelor personale;
 2. transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă Legii 677/2001.

Pentru intervenția asupra datelor, persoana vizată va transmite un e-mail către S.C. Levisez Atelier S.R.L. la adresa contact@levisez.ro, sau va depune ori va expedia prin poștă o cerere scrisă datată şi semnată la adresa str. Aurel Vlaicu nr. 78, Iași, România. În cerere, solicitantul va indica fie adresa fizică fie adresa de poștă electronică la care i se vor comunica datele solicitate.

S.C. Levisez Atelier S.R.L. este obligată să comunice măsurile referitoare la persoana vizată, în termen de 15 zile de la data primirii cererii.

d) Dreptul de opoziţie

Persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate şi legitime legate de situaţia sa particulară, ca datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepţia cazurilor în care există dispoziţii legale contrare. În caz de opoziţie justificată prelucrarea nu mai poate viza datele în cauză.

Persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit şi fără nici o justificare, ca datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui terţ, sau să fie dezvăluite unor terţi într-un asemenea scop.

În vederea exercitării drepturilor, persoana vizată va înainta S.C. Levisez Atelier S.R.L. o cerere întocmită în formă scrisă, datată şi semnată. În cerere, solicitantul va indica fie adresa fizică fie adresa de poștă electronică la care i se vor comunica datele solicitate.

S.C. Levisez Atelier S.R.L. este obligată să comunice persoanei vizate măsurile luate în termen de 30 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei opţiuni a solicitantului.

e) Încheierea operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal

Datele prelucrate vor fi stocate, conform art. 4 alin. (1) lit. e) din Legea nr. 677/2001, pe durata necesară realizării scopurilor în vederea cărora au fost colectate şi prelucrate.

Aceasta poate fi, după caz:

 • durata valabilităţii contractului încheiat cu persoana vizată pentru furnizarea serviciilor operatorului şi pentru perioada de arhivare a acestora, stabilită prin acte normative;
 • perioada necesară colectării datelor/recuperării creanţelor;

În ceea ce priveşte ştergerea, distrugerea şi arhivarea, procedura internă şi modalităţile de realizare a acestor operaţiuni se stabilesc de către fiecare operator, cu excepţia procedurii care se desfăşoară potrivit prevederilor legale privind arhivele naţionale. S.C. Levisez Atelier S.R.L., datorită activităţii pe care o desfăşoară, este obligată, în baza unor dispoziţii legale speciale, să păstreze datele pentru o anumită perioadă de timp, dar după expirarea acesteia trebuie să procedeze în una din modalităţile prevăzute mai sus.

În cazul transferului datelor către alt operator, este necesar ca operatorul iniţial să garanteze că prelucrările efectuate de terţ au scopuri similare cu prelucrarea iniţială. În acest caz, societatea noastră este obligată ca, în momentul colectării datelor sau, dacă se intenţionează dezvăluirea acestora către terţi, cel mai târziu până în momentul primei dezvăluiri, să furnizeze persoanei vizate informaţiile prevăzute la art. 12 alin. (1) din Legea nr. 677/2001.

f) Securitatea informațiilor

Vă atragem atenția asupra faptului că în privința comunicațiilor pe Internet (e-mailul, navigare web), datele sunt securizate doar în urma criptării. Informația pe care o puneți la dispoziție ar putea fi redirecționată prin mai multe servere înainte de a ajunge la destinație – aceasta este natura Internetului. Furnizorul nu își asumă responsabilitatea pentru accesul neautorizat sau pentru pierderea informațiilor personale care nu se află sub controlului său.

Furnizorul își rezervă dreptul de a modifica conținutul acestei declarații de confidențialitate în orice moment, drept răspuns la schimbările intervenite în legislația în vigoare.

g) Măsuri luate pentru asigurarea securităţii prelucrării

S.C. Levisez Atelier S.R.L. ia toate măsurile tehnice şi organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat.

 • Persoanele autorizate care au acces la baza de date a informațiilor cu caracter personal sunt membri din conducerea unității (administratori, director de marketing). Fiecare dintre aceștia accesează baza de date prin cont de utilizator și parolă. Toate persoanele autorizate care au acces de drept la informațiile cu caracter personal ale clienților S.C. Levisez Atelier S.R.L. sunt obligate să păstreze confidențialitatea datelor la care au acces. În cazul în care una sau mai multe persoane sunt revocate din funcție, conturile de acces se suspendă.
 • Persoanele autorizate accesează datele cu caracter personal numai pentru îndeplinirea atribuțiilor de serviciu;
 • Orice operațiune de colectare și/sau de modificare a datelor cu caracter personal de către persoanele autorizate sunt înregistrate permanent (se înregistrează utilizatorul, data, ora și tipul modificării); de asemenea sunt înregistrate toate intrările și ieșirile din cont ale utilizatorilor în baza de date;
 • La intervale de timp regulate se efectuează copii de siguranță a bazelor de date;
 • Computerele de la care se accesează baza de date a informațiilor cu caracter personal se află în încăperi la care accesul este restricționat. Tipărirea datelor cu caracter personal se realizează numai de către persoanele autorizate pentru această operațiune și numai în scopurile cerute de legile în vigoare (facturi, avize de însoțire a mărfii, contracte comerciale).
 • Accesul în sediul societăţii este monitorizat video şi dotat cu sistem de alarmă, iar datele cu caracter personal sunt stocate electronic în sisteme securizate, protejate cu parolă. Informaţiile pe suport de hârtie sunt păstrate în dosare speciale, la care au acces doar angajaţii societăţii, cărora le incumbă obligaţia de confidenţialitate.
11. Litigii

Prin folosirea site-ului www.levisez.ro, utilizatorul înțelege și este de acord asupra faptului că Termenii și condițiile de utilizare intră sub incidența legilor din România. În cazul unor eventuale conflicte, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu este posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

12. Contul de utilizator

În calitate de utilizator al site-ului www.levisez.ro, aveţi posibilitatea de a vă crea un cont.

Odată cu înregistrarea pe site-ul nostru, aveţi obligaţia de a furniza informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră. În caz contrar, accesul dumneavoastră la acest site poate fi blocat, pe perioadă determinată sau nedeterminată. Nu sunteți obligat să ne furnizați aceste date, însa refuzul dumneavoastră implică imposibilitatea efectuării comenzii.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că dumneavoastră sunteţi singurul răspunzator pentru menţinerea confidenţialităţii şi a securităţii contului dumneavoastră. De asemenea, sunteţi singurul răspunzător pentru toate activităţile care se desfăşoară prin intermediul sau în legatură cu contul dumneavoastră şi acceptaţi să notificaţi imediat www.levisez.ro cu privire la orice utilizare neautorizată a contului dumneavoastră sau orice altă încălcare a securităţii. S.C. Levisez Atelier S.R.L. nu va răspunde pentru daunele ce rezultă din utilizarea neautorizată a contului dumneavoastră.

13. Disponibilitatea serviciului

S.C. Levisez Atelier S.R.L. îsi rezervă dreptul de a modifica structura si interfața oricărei pagini a magazinului online www.levisez.ro, în orice moment și la orice interval de timp, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului, fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

14. Drepturi de proprietate intelectuală

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute pe acest site sunt proprietatea S.C. Levisez Atelier S.R.L., care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă. Toate drepturile referitoare la pagini, fotografii, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de către S.C. Levisez Atelier S.R.L. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea S.C. Levisez Atelier S.R.L..

15. Fraudă

Tentativele de acces neautorizat la site, incluzând dar nelimitându-se la orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conţinutul site-ului www.levisez.ro sau de a afecta performanţele serverului pe care site-ul rulează, vor fi considerate tentative de fraudă şi vor fi raportate autorităților competente, punând în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au încercat acest fapt.

16. Comunicare

Vor fi excluse din site sau ignorate păreri sau adresări ce conţin injurii sau un limbaj neadecvat. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informaţiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

17. Contact

S.C. Levisez Atelier S.R.L. publică pe site datele complete și corecte de contact (e-mail, adresă, număr de telefon).

18. Legături externe

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de S.C. Levisez Atelier S.R.L. utile, care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri, se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri. S.C. Levisez Atelier S.R.L. nu poate garanta, controla actualitatea sau exactitatea informațiilor prezente pe site-urile terților la care se face trimitere pe site.

19. Copyright

Site-ul și toate elementele acestuia (grafică, texte, programe, fotografii) sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul S.C. Levisez Atelier S.R.L. a oricărui element cuprins în acest site se pedepsește conform legilor în vigoare.

20. Încetare

S.C. Levisez Atelier S.R.L. îşi rezervă dreptul de a înceta activitatea site-ului fără vreo notificare prealabilă.

21. Alte clauze

Termenii şi Condiţiile de utilizare expuse în acest document reprezintă Contractul dintre dumneavoastră şi S.C. Levisez Atelier S.R.L. pe care trebuie să îl acceptaţi pentru a putea utiliza serviciile noastre.

Termenii şi Condiţiile din acest Contract înlocuiesc alte înţelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre utilizatorii magazinului online și S.C. Levisez Atelier S.R.L. S.C. Levisez Atelier S.R.L. își rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificări ce ar putea afecta site-ul și/sau orice conținut fără notificare prealabilă a utilizatorului sau clientului.

S.C. Levisez Atelier S.R.L. nu va putea fi făcut responsabil pentru eventualele erori apărute pe site datorate unor modificări sau setări care nu au fost făcute de către administratorul site-ului www.levisez.ro.

22. Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislației în vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate în ceea ce privește:

 • întârzierile la livrare datorate, curierului sau din alte motive.
 • deteriorările, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar, care cad în sarcina transportatorului.
 • informațiile eronate furnizate de cumpărător. Acesta are oricând posibilitatea corectării datelor personale din contul creat pe site.
 • posibilitatea de a contacta viruși informatici prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promoțional.
 • neplăcerile create de întreruperea accesului în magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
 • conținutul sau natura site-urilor prin link-urile cărora un client ajunge în magazin.
23. Dispoziții finale

Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări ale acestor termeni și condiții, precum și orice modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor.

S.C. Levisez Atelier S.R.L.

Adresă: str. Aurel Vlaicu nr. 78, 707252, Iași, România

E-mail: contact@levisez.ro

Reg. Com: J22/3067/2018

CUI: RO40153305